Venner, vi kan ikke være ligeglade med dagligdagens største problem og deltager i kamp mod coronavirus. Ud over aktiv hjælp til Ukraine åbner vi et aktivitet rettet mod hjælp til mennesker, der har brug for vores hjælp her i Danmark. For det første vedrører det mennesker, der pga. karantæne, isolering, alder eller helbred kan ikke købe ind, hente medicin fra apotek, pakke o.l.

#CoronaHjælp
Hvis du har brug for hjælp, send en SMS på 50 31 11 39

Vi har brug for frivillige #CoronaHjælperne

Hvis du føler dig godt tilpas, har mulighed for og vilje til at hjælpe mennesker fra din omegn med at købe ind, så meld dig ind ved at udfylde den nedenstående formular. Bevar Ukraine giver de frivillige beskyttelsesmidler - ansigtsmasker, handsker samt dækker transportsudgifter. Levering udføres kun til døren for at undgå den fysiske kontakt.

Vi vil bede dig om at dele denne info på din side for at mennesker, der har virkelig brug for hjælp i denne vanskelige tid, kan få den!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Tak! Sammen er vi stærkere!

Bevar Ukraine i samarbejde med Association af Ukrainerne i Danmark og ViomisAid
PS. Hvis du vil deltage, men kan ikke hjælpe fysisk, kan du støtte projektet med penge. De indsamlede donationer vil blive brugt til det frivillige arbejde, indkøb af ansigtsmasker og desinfektionsmidler til frivillige.

MobilePay: 46778
Bank: Reg-Konto 9033-1059440

Formular til frivillige