Debatmøde om Ukraine i Folketinget

Folketingets formand, Søren Gade, understregede i går under et debatmøde i Folketinget vigtigheden af ikke at glemme Ukraines kamp for frihed. Han indledte diskussionen i den åbne høring om situationen i Ukraine to år efter Ruslands invasion.
Blandt deltagerne var statsminister Mette Frederiksen, Ukraines ambassadør Andriy Yanevsky, General Manager for Bevar Ukraine Andriy Kuzmin, medstifter af Ukraine House in Denmark Natalia Popovych og ukrainske internt fordrevne.
I videoen deler Andriy Kuzmin og Natalia Popovych deres syn på situationen og fremtiden i Ukraine. Dette er ikke en tid for træthed, men en tid for partnerskab. Kun med pålidelige partnere som Danmark kan Ukraine vinde.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tømTilbage til butik

    Søg

    Пошук