Gratis testamente

FÅ oprettet et testamente gratis
STØT OS I DIT TESTAMENTE

Du har mulighed for at hjælpe os med at hjælpe Ukraine gennem donation af arv. Du donerer arv ved at oprette et testamente, hvori du skriver Bevar Ukraine ind. Du bestemmer helt selv, hvor stort et beløb du ønsker at donere, og alle bidrag værdsættes dybt.

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du gratis kan oprette dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du vælger at støtte os med et valgfrit beløb af din arv. Du vælger selv, hvor stor din arvedonation skal være. Din donation er fritaget for statens boafgift.  

Sådan gør du:

Det er nemt og enkelt at oprette et testamente hos Dokument 24. Oprettelsen sker ved at svare på en række spørgsmål online, hvorefter du straks får dit testamente tilsendt. Efter modtagelsen af testamentet, skriver du det under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Dokument24 anbefaler, at dokumentet skrives under foran en notar, da dette er det mest sikre. Du vil modtage yderligere information om underskrift med videre sammen med dokumentet. Du har også mulighed for at ringe eller skrive til virksomheden for gratis og uforpligtende rådgivning om arv og testamente. Vi håber, at du vil støtte Bevar Ukraine gennem donation af arv i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tømTilbage til butik

    Søg

    Пошук