DI og Bevar Ukraine indsamling

Din virksomhed kan hjælpe den ukrainske civilbefolkning

Lige nu står millioner af ukrainere uden strøm og varme midt i en vinter som for alvor har bidt sig fast.Bevar Ukraine søger nu i samarbejde med Dansk Industri efter generatorer, der kan være med til, at holde kulden på afstand og give strøm til fælleskøkkener og felthospitaler.Desuden samles der ind til køb af ambulancer samt finansiering af nødhjælpstransporterne, så kontante bidrag er også meget velkomne.Jeres støtte kan gøre en kæmpe forskel for mange.

Det er der behov for:

Generatorer: El-nettet i de krigs-berørte områder er helt eller delvist ude af drift og derfor kan en generator betyde forskellen mellem liv og død.

Generatorerne koster mellem 5.000 og 30.000 kr.

Powerstations: En powerstation kan forsyne flere lejligheder med strøm til de mest basale behov samt oplade telefoner og computere m.v. i områder uden strøm

Powerstations koster mellem 3.000 og 10.000 kr.

Sådan kan din virksomhed hjælpe Ukraine

I kan hjælpe Ukraine ved, at donere jeres generatorer eller give et økonomisk bidrag til indkøb af generatorer, power stations og ambulancer.Kontakt Bevar Ukraine på mail@bevarukraine.dk for afhentning eller støt med en økonomisk donation.Ved evt. bankoverførsler bedes I anføre: “Generator”.
I kan også støtte via mobilepay: 822796.

Læs mere her om Bevar Ukraine: https://bevarukraine.dk

Har I spørgsmål eller kommentarer til kampagnen så kontakt Bevar Ukraines Fundraising Manager Ole Egeblad. Mobil: 21130075. Mail: Ole.egeblad@bevarukraine.dk

Photo credit: Jan Grarup

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tømTilbage til butik

    Søg

    Пошук