2014-12-13 Vores samarbejde med Holstebro Nødhjælp

“Bevar Ukraine” er i gang med at samarbejde med foreningen “Holstebro Nødhjælp”, der gav gode muligheder for os til at sortere tøj, sko og de andre ting på deres lager i Holstebro i den sidste måned. De krigsramte ukrainere har brug for vores nødhjælp fra Danmark. Det er især børn på børnehjem, familier med børn, hvor faderen blev dræbt i krig og de andre borgere, der er ramt af væbnede konflikter i Ukraine. Alle disse ting skal transporteres til Ukraine i januar 2015. Vi kan gøre en stor forskel for nogle familier, hvis tilværelse er skudt i stumper og stykker…
Vi er meget taknemmelige for den hjælp til medlemmer af foreningen ”Holstebro Nødhjælp”, der har været sammen med os i de sidste mange weekend. Der lægges stor vægt på det sociale samvær i forbindelse med det frivillige arbejde, der er altid kaffe på kanden og tid til en snak i Holstebro.
Original